Patrick Hazeveld

61 jaar, 31 maart 1951 - 01 mei 2012

 

Nobody knows where you are, how near or how far,

Shine on you crazy diamond.

Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Pink Floyd

 

Duizend woorden

Duizend woorden zijn te weinig om te zeggen hoe je was. Duizend woorden zijn te weinig voor de omvang van de wanhoop toen je lichaam niet genas,Duizend woorden zijn te weinig voor de grootte van jouw moed vanaf het begin.... tot aan je afscheidsgroet.

 

    Niemand

Niemand die het weet

 

Alles naar buiten lijkt zo gewoon

 

Maar van binnen zo"n verwarring

 

Niemand die het weet

 

Niemand die iets ziet

 

Het huilen zonder tranen

 

Het stil en intens verdriet.

 

 

 

                                       SAmen                                                       

 

Wij waren samen 43 jaar

 

Wij deelden alles met elkaar

 

Wij hebben goede en..minder goede tijden gekend

 

Wij waren er altijd voor elkaar

 

Wat wij al die fijne jaren hebben gehad

 

Wat ben ik je daar dankbaar voor lieve schat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Hazeveld † 01 mei 2012
 

Uitvaart

Rouwkaart bekijken

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en het tekenen van


het register op vrijdag 4 mei van 18.30 tot 19.00 uur in het


uitvaartcentrum van Monuta, Derk Kamphuisweg 6 te


Ugchelen.


De uitvaart zal in familiekring plaatsvinden.


 


 


 Naar de uitvaartpagina
 

Reacties

| 40 reacties

aan mijn stoere en lieve man.vandaag precies 1jr geleden moest je ons verlaten en we hebben je moeten laten gaan.we hadden geen keus er werd voor ons beslist anders hadden we het nooit gedaan.jou te moeten missen is iets wat eigenlijk niet kan want jij was zo n ontzettend lieve man.soms lijkt het een nare droom en hoop ik wakker te worden en te zien dat het niet waar is en dat je er nog bent.ik zou alles willen geven om je weer te zien ,met je te kunnen praten en te zeggen dat ik van je hou.dat heb ik van de eerste dag dat ik je ontmoette gedaan tot de laatste dag dat we samen waren.de eerste woorden die je 43jr geleden zei tegen me toen je mijn naam hoorde waren :dag Liedeke.de laatste 2 woorden die je sprak waren ook dag Liedeke.toen wist ik dat het sprookjesboek gesloten werd,want met jou was mn leventje soms net n sprookje.je was er altijd voor mij en onze kinderen en dacht weleens te weinig aan jezelf.onze kinderen hebben mede door jou een goed karakter.zijn spontaan en heel sociaal.we zijn een hecht gezinnetje gebleven en gaan door op de manier waarvan jij zeker zou zeggen.jullie doen het goed hoor,leef jullie leven en ik ben er toch altijd wel een beetje bij om jullie te helpen zoals ik altijd uit liefde heb gedaan.en eens is mijn gezinnetje weer compleet.tot die dag zal ik naast jullie staan.

jou Liedeke - 01-05-2013 11:27

Een jaar is het geleden dat ik jou voor het laatst heb gezien en jouw stem heb gehoord.Tot het laatste moment glimlachte jij nog naar mij en gaf mij een knipoog dat het wel goed zou komen. Jij straalde hoop en kracht uit. Jij had er zo graag tien jaar bij gekregen, zei jij. En wat had ik jou die graag gegeven, ook als ik dat kon ruilen voor tien jaar van mijn leven. Ik had jou dat zo graag gegeven. Ik mis jou elke dag meer en meer. Vanaf dag 1 zei jij tegen ons dat jij niet aan het doodgaan was maar dat jij aan het overleven was. Ik hoop dat ik dat positieve en ook zoveel kracht heb wat jij bezat. Ik hoop dat ik jou ooit weer tegen kom. Ik had mij geen betere en sterkere vader kunnen wensen dan dat jij geweest bent. Pa, wat mis ik jou, jouw raad en humor en jouw betrokken heid met alles en iedereen. Als ik ook maar een kwart bezit van hoe jij in het leven stond dan ben ik al tevreden. Ik kan wel iets schrijven over jou wat uit een miljoen woorden bestaat, zoveel heb jij voor mij betekend. En ik denk elke dag aan jou. Jij zit in mijn hoofd, in mijn hart en in mijn bloed.

Pa, ik mis je!

Patrick jr (kleine haas)

Patrick - 01-05-2013 01:16

hallo Pat.we zijn toch even bij je geweest vandaag op je verjaardag.je was anders vandaag 62 jr geworden....maar voor ons ben je er altijd nog.we houden van je en missen je .

Lidy - 31-03-2013 21:24

Lieve Pat.voor het eerst hebben we Nicole haar verjaardag gevierd zonder dat jij erbij kon zijn.het zijn juist die dagen dat we je zo missen,en weer even stilstaan bij ons afscheid.maar...in ons hart was je er wel bij,en dat voelde vertrouwd en warm.

Lidy - 11-03-2013 00:42

Lieve Pat.
ik wilde gewoon even met je praten over hoe het gaat met ons.het is al bijna weer 10 maanden geleden dat we afscheid moesten nemen.Vanaf die dag hebben we ons best gedaan om de draad weer een beetje op te pakken.de ene dag gaat het wat beter dan de andere dag.Het is soms voor ons onwerkelijk dat je niet meer bij ons bent.als geen ander was jij altijd onze rots in de branding.je probeerde ons met alle raad en daad te helpen waar je maar kon.Nu we het zonder jou moeten stellen beseffen we steeds meer wat een bijzonder en lieve man je eigenlijk was.ik weet nog dat je zelfs toen je al heel erg ziek was ons probeerde op te vrolijken en dat je lachend zei komop jongens jullie moeten doorgaan want ik moet stoppen.ik moet de levenstrein verlaten en ga naar een ander station.je was zo stoer.en toch ook zo ontzettend kwetsbaar.als het met ons soms even niet gaat,dan praten we over jou en onze fijne herinneringen die we aan jou hebben.het is misschien vreemd maar het is net of je dan weer bij ons bent,en vanaf je foto naar ons kijkt met een blik van zo is het goed zo zou ik het ook gedaan hebben en ik ben blij dat dit mijn gezinnetje was.

Lidy - 13-02-2013 14:46

Lieve Pa (want zo mocht ik je altijd noemen),

Ik zie allemaal mooie en lieve berichten staan op jouw gedenkplaats.. Ik vond het nu wel eens tijd voor mij; Carolientje om ook wat te schrijven..
Ik heb zoveel mooie en fijne herinneringen aan jou dat ik eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen. Jij zei altijd; mooie herinneringen moet je koesteren, niemand pakt ze van je af. En dat is ook zo. Ik zal nooit vergeten dat ik voor het eerst bij jullie thuis kwam, dat is nu denk ik een jaar of acht geleden, ik voelde me gelijk thuis bij jullie. Ik was een beetje verlegen maar door jouw droge humor en de hartelijkheid van jou en ma voelde ik me gelijk op mijn gemak. En dat is eigenlijk nooit veranderd. Jullie waren er altijd voor me, ook in moeilijke tijden Ik kon met al mijn vragen bij jou terecht, en je wist eigenlijk altijd overal een antwoord op. Je bezat de mooie eigenschap om veel dingen van een positieve kant te bekijken.., en om mij en ook anderen aan het lachen te maken. Sjonge jonge, wat hebben we veel gelachen. Ik was altijd zo trots met jou als mijn schoonvader! En ik heb zo gehoopt en gebeden dat je beter zou worden en nog heel wat jaartjes kon gaan genieten samen met ma en jouw lieve kinderen. Het leven is soms niet eerlijk.. Pa ik wil je bedanken voor de fijne jaren die we hebben gehad. En ik ben dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gehad, en dankbaar voor alle liefde die ik van jou heb mogen ontvangen.. Die liefde blijft voor altijd in mijn hart. En als ik verdrietig ben of als ik je mis dan denk ik daaraan en aan onze fijne herinneringen..
Want die pakt niemand meer van ons af.
Lieve pa,
Ik zal altijd van je blijven houden.
Heel veel liefs van Carolientje. (jouw schoondochter)

Carolien van Veenendaal - 13-09-2012 19:23

 
Voeg een reactie toe
 alle velden zijn verplicht
 
Naam
E-mail
Bericht
 
 
Patrick Hazeveld

Welkom

Als wij aan hem denken,denken we aan zijn humor,zijn grapjes met een knipoog,zijn luisterend oor,en de enorme kracht die hij bezat om van het donker,licht te maken.

Laat een berichtje achter,een herinnering of iets anders moois

 

I close my eyes,and there in the shadows I see your light.

You come to me out of my dreams across the night.

You take my hand.

Though you may be so many stars away

I know that our spirits and soul are one

We have circled the moon and we have touched the sun

so here we`ll stay

For always and forever

beyond here and one to eternity

For always and forever

For us there is no time and no space

no barrier love  wont erase

wherever you go,I still know in my heart,

you will be.always with me.

 

 

 

 Als deze kaarsen worden verplaatst van de ene naar de andere site,dan zal de vlam van de spirituele warmte en vriendschap doorgaan met de weg te verlichten voor diegene die warmte en vriendschap zoeken en..willen geven en ontvangen.

 Breng dit licht over naar anderen zodat hij de weg naar warmte en vriendschap zal verlichten en van de ene naar de andere site kan reizen en zo onze wereld met hoop en licht zal vullen.

 Zomaar ineens een huilbui                                                                                       

 Zomaar ineens zo ontzettend moe                                                                                 

 Zomaar ineens bang en vol twijfel                                                                                 

 Zomaar ineens ontzettend eenzaam                                                                          

 Zomaar ineens niet meer happy zijn                                                                            

 Zomaar ineens me oud voelen                                                                                   

 Zomaar ineens mezelf zielig vinden                                                                               

 Zomaar ineens weten dat het niet zomaar is                                                             

 Het is...............omdat jij er niet meer bent!